Bilder från Padeltävlingar i Lysekil

Vill du också uppleva glädjen i padel? Uppleva känslan utav en tävling?

Kom då till oss på lysekilspadelcenter och var med i våra roliga och gemensamma tävlingar och event. Om just DU tycker att detta låter roligt, så kan du enkelt gå in på matchi.se och anmäla dig till våra kommande tävlingar.

Tävlingarna kommer i olika kategorier vilket innebär att du kan hitta en tävling som passar dig, både i tävlingstyp men också utifrån dina padelkunskaper. Eftersom tävlingarna har olika kunskaps nivåer så kan ALLA vara med och tävla. Du behöver alltså inte vara bäst på att spela padel, för att kunna vara med och tävla. HÄR hos oss finns nivåer för alla spelare!

Vi kommer framförallt att köra tävlingarna “vinnarbana” och “americano” men flera tävlingar är på gång. Vi kommer köra igång med bland annat “seriespel” och mycket mer inom en snar framtid. Nedan finner ni bilder från Padeltävlingar i Lysekil

Americano:

Americano går till så att man blir lottad i olika lag, där spelar man korta matcher med ett antal spelade bollar. man brukar spela ca 32-40 poäng i de olika matcherna beroende på hur mycket tid som finns kvar. om vi säger att ett lag spelar 32 bollar så kan matcherna sluta tex 30-2 eller 20-12, om matchen slutar 20-12 så får det vinnande laget 20 poäng vardera och det förlorar laget 12 poäng var. när alla matcher är slut så räknas poängen från matcherna ihop och personen med flest poäng vinner.

Vinnarbana:

I vinnarbana blir man uppdelad i olika lag där man spelar ett antal bollar, efter att matchen är klar så går vinnarna till en plan och förlorarna till en annan, där byter man partners och till slut så står de vinnande teamen på “vinnarbanan”.

Bilder från Padeltävlingar i Lysekil

Charlotte vann damernas americano i padel
Damernas Americano Padel Lysekil 19/6-21 – Dam-americano med Charlotte K.O som vinnare
Padel lysekil Americano Bilder från Padeltävlingar i Lysekil
Herrarnas Americano Padel Lysekil 19/6-21 – herr-americano med David som vinnare
Vinnarbana på Lysekils Padelcenter Bilder från Padeltävlingar i Lysekil
Vinnarbana 19/6 -21 – Vinnarbana med 8 lag och 3 timmars spel med Wiro och Jon som vinnare.
Herrarnas Americano Padel
Herrarnas Americano 13/6-21 – Grattis Hendrik Mattsson till dagens vinst!
Damernas Americano Padel
Damernas Americano 13/6-21- Grattis Veronica Ohlin till dagens vinst!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11